May 27 2016 06:24:26

· Unit Kolej Kediaman
· Unit Peperiksaan
· Unit Ko Kurikulum
· Unit Latihan Dlm. Perkh.
· Unit Praktikum
· Pusat Sumber
· Unit Kaunseling

arrow On Line Learning

· LMS
· Jadual Waktu
· Portal Pembelajaran

· E-Perkhidmatan

arrow E-Mail

· Email Staff
· Email IPGM

· Event Calendar
Pengguna Online
· Tetamu Online: 2

· Ahli Online: 0

· Jumlah Ahli: 644
· Ahli Baru: hisham
SlideShow Gallery
SEBUTHARGA BIL 1/2016

PEMBERITAHUAN  TAWARAN  SEBUTHARGA

IPTHO :BIL. 01/2016 - SEBUT HARGA MEMBEKAL MAKANAN BERMASAK (ISLAM)  DI IPG KAMPUS TUN HUSSEIN ONN, BATU PAHAT, JOHOR

1. Sebutharga adalah dipelawa dari Pembekal-pembekal yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dibawah kod bidang

040103 –Makanan Bermasak (Islam)

2. Dokumen boleh di dapati secara percuma mulai 03 April 2016 (Ahad) di pejabat Unit Khidmat Pengurusan IPG Kampus Tun Hussein Onn, Batu Pahat, Johor dengan mengemukakan Sijil Pendaftaran ‘Asal’ Kementerian Kewangan.

3. Dokumen Sebut Harga yang telah lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang berlakri berserta no. bilangan sebutharga hendaklah ditulis di penjuru kiri atas muka sampul surat dan salinan fotostat sijil-sijil Kementerian Kewangan  serta dokumen yang berkaitan dimasukkan ke dalam peti sebutharga yang disediakan Institut.

4. Dokumen Sebutharga yang telah lengkap hendaklah sampai ke pejabat ini sebelum atau pada
12.00 Tengahari 06 April 2016 (Hari Rabu).

5. Institut Pendidikan Guru Kampus Tun Hussein Onn, Batu Pahat tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kelewatan atau kehilangan dokumen sebutharga yang dikemukakan melalui pos.

Pengarah,
Institut Pendidikan Guru,
Kampus Tun Hussein Onn,
Batu Pahat, Johor.                                                                                        Tarikh: 03.04.2016

Persidangan Kebangsaan Autisme 2016 (PEKA 2016)

Persidangan Kebangsaan Autisme 2016 (PEKA 2016)

PEKA2016Peka 2016
Pada 1-3 April 2016, Persidangan Kebangsaan Autisme 2016 (PEKA 2016) berlangsung
di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM). Ia merupakan suatu inisiatif bersama di antara UTHM dengan kerjasama Persatuan Autisme Muslim Malaysia (Autisme Malaysia) dan disokong oleh National Autism Society of Malaysia (NASOM). Program ini adalah untuk menyediakan suatu platform perkongsian ilmu, perbincangan dan pendidikan berterusan.

Enam orang orang pensyarah Jabatan Ilmu Pendidikan, iaitu En. Rosman bin Salubin, En. Mohd Azhar bin Ab Rahman, Pn. Siti Saleha bt Samsuri, Pn. Hjh. Normah bt Mat Daut, Pn. Rozita bt. Rahmat dan Pn. Hjh. Fadhilah bt Aspar serta dua orang pelajar PISMP Pendidikan Khas telah menyertai Persidangan ini.

Klik untuk melihat Album..>>

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN MAC 2016

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEHATI SEJIWA

DIMAKLUMKAN BAHAWA KEPUTUSAN PEPERIKSAAN MAC 2016 YANG DIAMBIL OLEH PELAJAR PDPM KDC AMBILAN NOVEMBER 2015 PERIKGKAT 1 BOLEH DI PEROLEHI PADA 31 MAC 2016 DI ALAMAT SESAWANG BERIKUT :-

SEKIAN TERIMA KASIH
SLIP PENDAFTARAN KURSUS BAGI PELAJAR PDPM KDC AMBILAN NOVEMBER 2015 PERINGKAT 1

PERBERITAHUAN KEPADA PELAJAR YANG BERIKUT

1. PDPM KDC AMBILAN NOVEMBER 2015 PERINGKAT 1

SILA SEMAK SLIP DAFTAR MATA PELAJARAN MELALUI SISTEM iTEMS DI ALAMAT SESAWANG  http://items-ipgm.edu.my/. TARIKH TUTUP PENDAFTARAN SUBJEK ADALAH PADA 14 MAC 2016. SILA CETAK DAN HANTAR SATU SALINAN KEPADA UNIT PEPERIKSAAN DAN PENILAIAN SECARA BERKELOMPOK MENGIKUT KELAS MASING. CETAKAN TIDAK BOLEH DILAKUKAN SELEPAS TARIKH YANG DITETAPAKN KERANA TARIKH SISTEM INI DIKAWAL OLEH PIHAK IPGM.

SEKIAN
TERIMA KASIH
JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN MAC 2016

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEHATI SEJIWA

PELAJAR PDPM KDC AMBILAN NOVEMBER 2015 PERINGKAT 1 YANG MENGAMBIL PEPERIKSAAN MAC 2016, BOLEH MEMPEROLEH JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN DI SINI

SEKIAN TERIMA KASIH
Events
< May 2016 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Log Masuk
Kata Nama

Kata Laluan

Bukan Ahli?
Click Disini Untuk Mendaftar.

Lupa Kata Laluan?
Mohon Baru Disini.
Kaji Selidik
Persekitaran IPTHO semakin panas...

Anda Hendaklah Log Masuk Untuk Mengundi.
Waktu Solat
Tukar Kawasan